Verzendbeleid

Verzenden

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren.
Bestellingen proberen wij binnen 5 werkdagen te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig of maken wij deze speciaal voor u op maat en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 

 De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten en per land verschillend.

 

Levering verloopt via de pakketbezorging van diverse pakketdiensten. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Retour

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitgezonderd zijn producten die u via deze webwinkel koopt die volgens de door u ingevoerde specificatie zijn gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. U kunt bij het artikel lezen of deze speciaal voor u op maat wordt gemaakt.

 

Tas met VW evolutie

Afbeelding: Gekocht voor klant
Techniek: Flex op katoen geperst
Voor: Albert van Wieren

Hoody met Heart of Life

Afbeelding: (c) Elayna Argatha

Sarcasme: koop geen Monero

Afbeelding: Rechtenvrij
Voor: Kevin Mortier

Sleutelhangers

Techniek: geborduurd op leer

Tas met opdruk

Afbeelding: (c) WGDGO
Techniek: Laser via transfer op katoen
Voor: Vrijwilligers WGDGO

Bedrijfskleding

Voor: stucadoorsbedrijf

Autostickers

Graancirkels en bedrijfswebsite
Voor: Janet Ossebaard